Telders Stichting

'Omdat kennis ertoe doet'

Telders  Stichting
De TeldersStichting is de liberale denktank van de VVD. Deze stichting doet al sinds 1954 wetenschappelijk onderzoek naar actuele vraagstukken op staatkundig, sociaal, economisch, etisch, onderwijskundig en juridisch terrein met de liberale beginselen als uitgangspunt. De kennis die resulteert uit deze onderzoeken is online beschikbaar gemaakt en op schrift in de publicaties van de Stichting. 

Gerealiseerd werk | full service
In samenspraak met de TeldersStichting is een nieuwe (online) strategie ontwikkeld met een frisse, eigentijdse uitstraling: een nieuw logo met huisstijl, promotiebanners, promotiefilm, de website, de webshop en de nieuwsbrief. Daarnaast verzorgt Eye & Image de opmaak van diverse periodieken, zoals het Liberaal Journaal, het Jaaroverzicht en de edities van Liberale Reflecties: geïllustreerde bundels die eens per kwartaal verschijnen.

Hoe de samenwerking wordt ervaren
Fleur de Beaufort | wetenschappelijk onderzoeker en adjunct-directeur TeldersStichting: “Op zeer inspirerende wijze heeft Maaike van Heek van begin tot eind met ons meegedacht over digitalisering van het werk van de TeldersStichting en een geheel nieuwe huisstijl. Zonder deze betrokkenheid en inzet was dit resultaat nooit bereikt. We zijn trots op het eindproduct en kijken terug op een zeer goede, intensieve en enthousiaste samenwerking.”

Meest recente jaaroverzicht
Het Liberaal Journaal
www.teldersstichting.nl     www.teldersshop.nl