Botanical Beauty

'Organic Skin Care'

Botanical Beauty  -  Organic  Skin Care
Botanical Beauty is gevestigd op het idyllische landgoed Noordenhoek in de Betuwe, waar het leven mooi is. Bij Botanical Beauty worden 100% natuurzuivere huidverzorgingsproducten geproduceerd en verkocht. Zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Met ingrediënten uit de eigen kruidentuin. Catharine van Everdingen richtte het bedrijf op in 2009 en leidt het met passie. Consumenten en professionele salons weten inmiddels de weg naar Botanical Beauty te vinden. Ook de media; Botanical Beauty was onder meer te zien in het EO programma Melk en Honing.

Gerealiseerd werk
Strategie en creatie van de gehele uitstraling van Botanical Beauty: het logo, de vormgeving van de webshop, de nieuwsbrief, productinformatiebladen, posters, banners, display materiaal, prijslijsten, flyers en de etiketten van de huidverzorgingsproducten.

Hoe de samenwerking wordt ervaren
Catharine van Everingen | Founder Botanical Beauty: “In Eye & Image hebben wij een zeer professionele, deskundige, creatieve, flexibele, betrokken en warme partner gevonden die ons al jaren ondersteunt om ons concept en verhaal op een prachtige wijze te verbeelden.“

www.botanicalbeauty.nl (in samenwerking met Bedrijfskundig Marketing Advies)
Algemene brochure Botanical Beauty